Anuliina

Kuvia, kirjoituksia ja mietteitä. Ruuasta, viineistä, matkoista, elämästä..

Anuliinan ruokapaletin motto:

”Makuja New Yorkin Chinatownista, Välimeren kalastajakylien kautta Aasian katukeittiöihin – unohtamatta uutta ja vanhaa Skandinaavista keittiötä.”

Anuliina Pineda on helsinkiläinen keittiömestari, joka työskentelee tällä hetkellä Kanresta Oy:n palveluksessa Suomen Kansallisoopperassa Oopperaravintoloiden ravintolapäällikkönä.
Anuliina on aiemmin toiminut Tapahtumatalo Bankin, Palace Kämp Group, keittiöpäällikkönä sekä sitä ennen keittiömestarina Finlandiaravintoloissa Royal Ravintoloiden alaisuudessa.
Viime vuosituhannella Anuliina on toiminut kokkina useissa Helsingin keskustan ravintoloissa sekä San Franciscossa Ritz Carlton- hotellissa.
Anuliinan ruokamottona on seikkailu ympäri maailman ruokakulttureja, aina liike-idean antamien puitteiden  mukaan. Kansallisoopperan ravintoloissa ruokatuotteen ohjenuorana voi pitää ajatusta, jossa ” kaikki mikä sopii samppanjan kanssa nautittavaksi, sopii Oopperaan”. Tämä käy hyvin Anuliinalle, jonka lempijuomia ovat samppanja ja vihreä tee.