
Venetsia neljässä päivässä: 53 km kävelyä, 26 km pyöräilyä, useita vaporettokyytejä (vesibussi), yksi venetaksimatka ja yksi gondooliajelu. Lisäksi spaghettia, pizzaa, ihana mereneläväateria Osteria alle Testiere -ravintolassa, spumantea ja zabaiglionea 300 vuotta toimineessa Caffè Florianissa , muotiputiikkeja, merkkivaateliikkeitä, Nutella crepsejä, karkkeja, Cicchetti- naposteltavaa, Campari Sodaa, Leonardo Da Vinci-museo, lukemattomia kirkkoja ja niiden kellojen soittoa, ruohon ja voikukkien tuoksua Lidon saarella, pulujen kurnutusta ja matkalaukkujen pyörien ääntelyä katukiviä vasten. Näistä ja monesta muusta tuoksusta, mausta ja tunnelmasta on pääsiäismatka Venetsiaan tehty. Raikas, aurinkoinen ja keväinen Venetsia!
P.S. Kuvat otettu uudella kameralla – vasta tuttavuutta hiotaan. Kamera on Sony RX10 Mark IV.





Anuliina Pineda on helsinkiläinen keittiömestari, joka työskentelee tällä hetkellä Kanresta Oy:n palveluksessa vastataten Suomen Kansallisoopperan ravintolatoiminnoista ravintolapäällikön tehtävissä.
Anuliina on aiemmin toiminut Tapahtumatalo Bankin, Palace Kämp Group, keittiöpäällikkönä sekä sitä ennen keittiömestarina Finlandiaravintoloissa Royal Ravintoloiden alaisuudessa.
Sitä ennen Anuliina on toiminut kokkina useissa Helsingin keskustan ravintoloissa sekä San Franciscossa Ritz Carlton- hotellissa.
Anuliinan ruokamottona on seikkailu ympäri maailman ruokakulttureja, aina liike-idean antamien puitteiden mukaan. Kansallisoopperan ravintoloissa ruokatuotteen ohjenuorana voi pitää ajatusta, jossa " kaikki mikä sopii samppanjan kanssa nautittavaksi, sopii Oopperaan". Tämä käy hyvin Anuliinalle, jonka lempijuomia ovat samppanja ja vihreä tee.
No Comments