Food & Beverage, Sisältöyhteistyö

La Trappe Isid’or-luostariolut

5.3.2018

 

 

 

Vuohenjuustotäytteiset kananpoikapihvit, 4 kpl

500 g broilerin jauhelihaa

1 dl korppujauhoa

1 muna

1 dl kuohukermaa

1 hienonnettu salottisipuli

2 kpl valkosipilinkynttä, raastettuna

2 cm pala inkivääriä, raastettuna

0,5 dl hienonnettua timjamia

valkopippuria, suolaa

kirkastettua voita paistamiseen

Täyte: 1 cm  paksu kiekko keskikokoisesta vuohenjuustosta (500g juusto), timjamia, raastettua veriappelsiinin kuorta, tilkka oliiviöljyä.

 

Sekoita kaikki jauhelihataikinan aineet hyvin keskenään, alusta niin, että taikina on tahmea ja jää käsiin.

Pese kädet ja ja öljyä ne oliiviöljyllä. Muotoile taikinasta pötkö ja jaa se neljään osaan. Tee jokaisesta osasta pyöreä pulla ja taputtele se 1 cm paksuksi isohkoksi letuksi (halkaisija 14 cm). Laita lättysen keskellä vuohenjuusto ja mausteet. Käännä reunat juuston päälle ja muotoile pihvi (öljytyt kädet auttavat edelleen käsittelyä.) Paista pihvit alkuun korkeammalla lämmöllä molemmin puolin, niin että pinnat paistuvat kiinni kauniin väriseksi ja tämän jälkeen matalalla keskilämmöllä n. 7 min/puoli. Varo paistamasta pintaa liikaa!

Tarjoile kananpoikapihvien kanssa veriappelsiinisalaattia. Salaattiin voit laitaa veriappelsiinin lisäksi vaikkapa avocadoa, kurkkua, punasipulia, basilikaa ja keltaisia minitomaatteja.

Nauti La Trappe Isid’or –oluen kanssa. Tämä hollantilianen luostariolut on pehmeä ja  täyteläinen, hieman makea juoma. Siinä yhdistyy yrttiset, hedelmäiset sekä kukkaiset aromit herkulliseksi ruokajuomaksi. Isid’or sopii mainisoti vaalean lihan ja voimakkaiden  juustojen kanssa nautittavaksi. 7,5% olut on juuri tullut Alkon valikoimaan.

 

Tehty sisältöyhteistyössä Uniq Drinks Finlandin kanssa.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply