Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/33/soupoper/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524
Food & Beverage

Karitsan potkaa

28.3.2018

Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/33/soupoper/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

Haudutettua karitsanpotkaa

 

4 kartitsanpotkaa

2 porkkanaa

1 pieni palsternakka

pala selleriä

4 salottisipulia

4 valkosipulinkynttä

100 g tomaattipyrettä

2 dl demiclacea

4 dl punaviiniä (Mancura)

4 kpl laakerinlehteä

2 oksaa rosmariiniä

1 tl appelsiinin raastettua kuorta

suolaa, mustapippuria, oliiviöljyä paistamiseen

 

Kuori ja paloittele juurekset sekä sipulit. Jätä isohkoiksi paloiksi.

Paahda pannulla kaunis väri juureksille ja sipuleille. Laita pataan.

Mausta potkat suolla ja pippurilla, ota väri pintaa pannulla. Laita porkat pataan.

Laita pannulle tomaatipyre, demiglace ja punaviini. Sekoita hyvin ja anna kiehahtaa lyhyesti. Kaada liemi pataan. Lisää myös laakerinlehti ja rosmariini.

Paista 150 asetetta 1 tuntia ja hauduta tämän jälkeen 100 asteessa viisi tuntia. Potkat ovat mureita ja mehukkaita. Tarjoile parmesan-juustolla maustetun polentan kanssa ja kauho kastiketta padasta potkien päälle.

Bon appetit!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply


Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/33/soupoper/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/33/soupoper/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524