Vappuretken eväät ja Yalumba The Y Series Sauvignon Blanc
Mini Cold Dogs
Minikokoisia hot dog-sämpylöitä
Täyte 1 (6 kpl)
300 g lämminsavukirjolohta
2 rkl majoneesia
ripaus chiliä oman maun mukaan
1 rkl tuoretta sitruunamehua
Irrota kala nahasta ja poista mahdolliset ruodot. Hienonna haarukalla. Lisää muut aineet ja sekoita hyvin.
Täyte 2 (4 kpl):
100 g fetaa
50 g tuoretta baby-pinaattia
2 rkl creme fraiche
Sekoita kaikki aineet keskenään pienessä tehoseikoittimessa tai hienonna pinaatti veitsellä, raasta feta ja sekoita ainekset keskenään haarukalla.
Täytä sämpylät runsaalla täytteellä. Kääri kostutettuun ja hyvin sen jälkeen hyvin puristettuun leivinpaperiin tiiviiksi paketiksi. Laita jääkaappiin vetäytymään ennen tarjoilua.
Muuta:
Vihannestikkuja, dippikastiketta, maalaisperunalastuja, mansikoita ja Yalumba The Y Series Sauvignon Blanc 2015 –valkoviiniä.
Sisältöyhteistyössä Uniq Drinks Finlandin kanssa.
No Comments