Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/33/soupoper/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524
Yalumba Organic Viogner ja Teriyaki-kananpoikaa sekä kookosriisi
Neljälle:
Teriyaki –Kananpoikaa
8 kpl Naapurin kananpojan luuttomia paistileikkeitä
2 dl Teriyaki-kastiketta, esim. Blue Dragon
suolaa ja mustapippuria
Puhdista paistileikkeistä mahdollinen ylimääräinen nahkaosa pois saksilla leikkaamalla
Marinoi leikkeitä 1 h huoneenlämmössä n. 1 dl Teriyaki-kastiketta. Suolaaja pippuroi kevyseti. Paista pannulla keskilämmöllä n. 20 min. Kääntele paloja ahkerasti ja pensalaa pinnalle lisää kastiketta paiston aikana.
Kookosriisi
3 dl jasmiiniriisiä, 1 tl suolaa, vettä
250 g kookoskermaa
Mangosalsa
Kuutioitua mangoa, paprikaa, punasipulia, punaista chiliä sekä tuoretta korianteria. Mausta lime-mehulla, kalakastikkeella ja hitusella sokeria.
Huuhtele riisi hyvin. Laita kattilaan raikasta vettä n. 1,5 cm riisitason yläpinnan yli. Kieuhauta porisevaksi. Kun riisi kiehuu, laita kansi ja laske lämpötila tasolle 2. Anna kypsyä rauhassa kannen alla 20 min. Lisää kookoskerma valmiiseen riisiin ja tarjoile heti. Tarjoile lisukkeena mango-salsaa ja limemehua sekä soijaa.
Nosta malja ystävyydelle australialaisen Yalumba Organic Viogner –viinin kanssa ja nauti tämä helppo ja vaivaton ateria yhdessä ystävien kanssa.
Yhteistyössä Uniq Drinks Finlandin kanssa.
No Comments