Food & Beverage, Sisältöyhteistyö

Teriyaki -kananpoikaa ja Yalumba Organic Viogner

13.2.2017

 

Yalumba Organic Viogner ja Teriyaki-kananpoikaa sekä kookosriisi

 

Neljälle:

 

Teriyaki –Kananpoikaa

 

8 kpl Naapurin kananpojan luuttomia paistileikkeitä

2 dl Teriyaki-kastiketta, esim. Blue Dragon

suolaa ja mustapippuria

 

Puhdista paistileikkeistä mahdollinen ylimääräinen nahkaosa pois saksilla leikkaamalla

Marinoi leikkeitä 1 h huoneenlämmössä n. 1 dl Teriyaki-kastiketta. Suolaaja pippuroi kevyseti. Paista pannulla keskilämmöllä n. 20 min. Kääntele paloja ahkerasti ja pensalaa pinnalle lisää kastiketta paiston aikana.

 

Kookosriisi

3 dl jasmiiniriisiä, 1 tl suolaa, vettä

250 g kookoskermaa

 

Mangosalsa

 

Kuutioitua mangoa, paprikaa, punasipulia, punaista chiliä sekä tuoretta korianteria. Mausta lime-mehulla, kalakastikkeella ja hitusella sokeria.

 

Huuhtele riisi hyvin. Laita kattilaan raikasta vettä n. 1,5 cm riisitason yläpinnan yli. Kieuhauta porisevaksi. Kun riisi kiehuu, laita kansi ja laske lämpötila tasolle 2. Anna kypsyä rauhassa kannen alla 20 min. Lisää kookoskerma valmiiseen riisiin ja tarjoile heti. Tarjoile lisukkeena mango-salsaa ja limemehua sekä soijaa.

 

Nosta malja ystävyydelle australialaisen Yalumba Organic Viogner –viinin kanssa ja nauti tämä helppo ja vaivaton ateria yhdessä ystävien kanssa.

Yhteistyössä Uniq Drinks Finlandin kanssa.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply