Food & Beverage, Sisältöyhteistyö

Savulohisalaatti

30.8.2017

 

Savulohisalaatti Cantina di Custoza Terre in Fiore -valkoviini

 

Savustettua lohta tai kirjolohta (kuvassa vaaleaa Perämeren lohta)

Pinaattia ja mangoldia

Tomaattia, kurkkua, sipulia ja herneitä

Keitettyjä kuuden minuutin kananmunia

Omenaa ja varsiselleriä

Kastikkeeseen: 1 dl creme fraichea, 1 dl majoneesia, 1 tl sinappia, 1 rkl piparjuuriraastetta 1rkl sitruunamehua, ½ tl sokeria ja ½ tl suolaa.

 

Keitä kananmunat ( 1 /syöjä) ja jäähdytä kylmässä vedessä. Kuori ja puolita.

Kuori omena ja pilko se sekä varsiselleri pieneksi. Valmista kastike ja sekoita se omenan ja sellerin kanssa

(1 iso makea omena sekä kolme varsisellerin vartta).

Paloittele muut vihannekset kauniisti ja kuori herneet palkoista. Asettele kaikki ainekset lautaselle, laita kalanpala päällimmäiseksi ja ripottele annoksen päälle vielä tilkka hyvää oliiviöljyä. Nauti hedelmäisen raikkaan Cantina di Custoza Terre in Fiore valkoviinin sekä tuoreen saaristolaisleivän kanssa. Viini tulee Gardan alueelta ja sopii erinomaisesti nautittavaksi niin kalaruokien kuin mausteisten äyriäis/kasvisruokien kanssa.

Tehty sisältöyhteistyössä Uniq Drinks Finlandin kanssa.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply