Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/33/soupoper/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524
Savulohisalaatti Cantina di Custoza Terre in Fiore -valkoviini
Savustettua lohta tai kirjolohta (kuvassa vaaleaa Perämeren lohta)
Pinaattia ja mangoldia
Tomaattia, kurkkua, sipulia ja herneitä
Keitettyjä kuuden minuutin kananmunia
Omenaa ja varsiselleriä
Kastikkeeseen: 1 dl creme fraichea, 1 dl majoneesia, 1 tl sinappia, 1 rkl piparjuuriraastetta 1rkl sitruunamehua, ½ tl sokeria ja ½ tl suolaa.
Keitä kananmunat ( 1 /syöjä) ja jäähdytä kylmässä vedessä. Kuori ja puolita.
Kuori omena ja pilko se sekä varsiselleri pieneksi. Valmista kastike ja sekoita se omenan ja sellerin kanssa
(1 iso makea omena sekä kolme varsisellerin vartta).
Paloittele muut vihannekset kauniisti ja kuori herneet palkoista. Asettele kaikki ainekset lautaselle, laita kalanpala päällimmäiseksi ja ripottele annoksen päälle vielä tilkka hyvää oliiviöljyä. Nauti hedelmäisen raikkaan Cantina di Custoza Terre in Fiore valkoviinin sekä tuoreen saaristolaisleivän kanssa. Viini tulee Gardan alueelta ja sopii erinomaisesti nautittavaksi niin kalaruokien kuin mausteisten äyriäis/kasvisruokien kanssa.
Tehty sisältöyhteistyössä Uniq Drinks Finlandin kanssa.
No Comments