Food & Beverage, Sisältöyhteistyö

Raclette Toast

30.3.2017

Raclette-juusto Toast ja Fuller’s ESB olut

Maalaisleipää

Raclette-juustoa

1 iso punasipuli, oliiviöljyä, sokeria, suolaa, chiliä, mustapippuria, rosmariinia

Dijon Majonnaisea

Karpalo -hilloketta

Mache -salaattia

Päärynää

Vinegretteä salaatille

 

Leikkaa punasipulista puolen sentin paksuisia renkaita. Kuullota oliiviöljyssä pannulla. Mausta suolalla, sokeriripauksella ja chilillä. Anna kypsyä miedolla lämmöllä 10 min, sekoita välillä. Lopussa mausta vielä mustapippurilla ja tuoreella, leikatulla rosmariinilla. Anna jäähtyä hetki.

Leikkaa maalaisleivästä ohuita kokosiivuja. Levitä toiselle puolelle karpalohilloketta, raclettejuustoa siivuina sekä päälle punasipulihilloketta. Laita leivän päälle Dijon Majonnaisella maustettu leipä. Paahda leipägrillissä kauniin paahtuneeksi niin, että Raclette-juusto sisällä on lämmennyt valuvaksi. Leivät voi myös paahtaa paistinpannulla: lisää tilkka oliiviöljyä, paahda keskilämmöllä molemmin puolin. Laita kuitenkin kattila tai pannu leivän päälle, jotta leipä painuu sopivasti. Tarjoile leivän kanssa vinegretellä maustettua mache-salaattia sekä pannulla paahdettuja päärynälohkoja.

Nauti tämä herkkupala yhdessä mahonginruskean, täyteläisen hedelmäisen Fuller’sin Extra Special Bitter –oluen kanssa. Nam,  mikä lounas/väli/ilta/sauna/herkku –pala!

Sisältöyhteistyössä Uniq Drinks Finlandin kanssa.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply