Food & Beverage, Sisältöyhteistyö

Karitsa Hot Pot ja Belhaven 90 Wee Heavy

27.1.2017

 

Karitsa Hot Pot

Neljälle:

20 g voita

600 g karitsan paahtopaistia naturel, kuutioituna

5 dl mietoa lihalientä/kasvislientä

 

1 sipuli hienonnettuna

4 valkosipulin kynttä murskattuna

40 g voita

3 rkl tomaattipyrettä

3 rkl fenkolijauhetta

200 g raastettua palsternakkaa

50 g kokonaista mantelia

1-2 tl suolaa ja reilusti mustapippuria

 

siitakesieniä taikka muita sieniä voissa paistettuna

 

 

Ruskista karitsakuutiot voissa pannulla. Lisää liemi ja hauduta miedolla lämmöllä 1h.

Kuullota sipulit, pyre ja fenkolijauhe voissa miedolla lämmöllä 10 min. Lisää raastettu palsternakka ja karitsan haudutusliemi. Anna kypsyä kannen alla n. 45 min. Lisää lopussa mantelit, suola ja pippurit.

Soseuta kastike blenderissä. Lisää vettä, jos tarve. Maun mukaan suolaa.

Yhdistä karitsapalat kastikkeeseen, lämmitä. Paista sekaan siitakesieniä tai muita sieniä. Koristele sienillä ja sipulilla sekä minibasilikalla.

Tarjoile kokojyväbasmati-linssilisukkeen kanssa sekä lisäksi veriappelsiinisalaattia.

Belhaven 90 Wee Heavy on makea, tumma ja mausteinen olut. Karitsa Hot Potin palsternakan makeus myötäilee muikeasti oluen maustekakkumaista, täyteläistä makua. Cheers and enjoy!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply