Food & Beverage, Sisältöyhteistyö

Hiillostettuja Perämeren pikkusiikoja

17.8.2017

Hiillostettua siikaa, feta -melonisalaattia ja Spier Signature Chardonnay 2016

 

Tarvitset: hyvän hiilloksen, halsterin, tuoreita pikkusiikoja, merisuolaa

 

Suolaa kokonaiset, vatsasta avatut siiat päältä ja sisältä. Aseta siiat halsteriin ja kypsennä lähellä kuumaa hiillosta tummapintaiseksi, tässä menee vain muutama minuutti per puoli. Nauti siiat heti hiillostuksen jälkeen.

 

Feta –melonisalaatti

 

Kahta laatua vihersalaattia, vesimelonia, mansikkaa, kesäsipulia, minttua, basilikaa, syötäviä kesäkukkia, fetaa

 

Salaatinkastike: 1 rkl balsamicoa, 1 rkl inkiväärisiirappia, 1 rkl sitruunamehua, 1 pieni valkosipulinkynsi raastettuna, rouhittua mustapippuria, 1/2 tl suolaa: sekoita kaikki aineet hyvin. Tämän jälkeen lisää ½ dl laadukasta oliiviöljyä kastikkeeseen. Sekoita hyvin ja ripottele salaatin päälle.

 

Tarjoile tämän kesäisen lounaan kanssa tuoretta rieskaa, voita sekä eteläafrikkalaista hedelmäisen raikasta Spier Signature Chardonnay –valkoviiniä hyvin viilennettynä.

Tehty sisältöyhteistyössä Uniq Drinks Finlandin kanssa.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply