Food & Beverage, Sisältöyhteistyö

Juustot

27.10.2017

Syksyn satoa juustotarjottimella sekä Finca Constancia 2014 –punaviiniä

 

Nautitaan syksyn hämärässä kynttilän tunnelmaisessa valossa

Valikoima lempijuustoja:

Fromage de Langres –AOC luokiteltu lehmänmaitojuusto Samppanjan alueelta, tuhkattua vuohenjuustoa, kermaista Saint Agur -sinihomejuustoa,  Appenzelleriä – juustotiskin parhaat palat makusi mukaan!

(Nämä juustot on hankittu Helsingin keskustan Stockmannilta.)

 

Lisäksi: kypsiä, pehmeitä viikunoita, makeita rypäleitä, suomalaisia, pieniä päärynöitä, vaahterasiirappia, ruusun terälehtihilloa, saksanpähkinöitä, aprikoosi-pähkinäleipää (Leipomo Keisari), tryffelillä maustettuja perunalastuja, ohuita keksejä ja muuta juuston kanssa sopivaa kauden herkkua.

Nautitaan yhdessä täyteläisen pehmeä, tummien hedelmien ja marjojen aromeja uhkuvan espanjalaisen Finca Constancia –punaviinin kanssa.

Tehty yhteistyössa Uniq Drinks Finlandin kanssa.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply