Food & Beverage, Sisältöyhteistyö

Yrttipaahdettuja karitsankyljyksiä ja syyssadon vihannespaistos

7.10.2016

yalumba_sv_annos2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yrttipaahdettuja karitsankyljyksiä ja syyssadon vihannespaistos

4 kpl karitsankyljyksiä/ syöjä, kyljysrivi paistetaan kokonaisena

1 myskikurpitsa
200 g ruusukaalia
suppilovahveroita tai muita sieniä paistettuna
säilöttyjä / paahdettuja kirsikkatomaatteja
oliiviöljyä
valkosipulia, hunajaa, suolaa, mustapippuria, persiljaa ja minttua

Kuori ja paloittele myskikurpitsa. Siisti ruusukaalit puhdistamalla kanta, jos tarpeen. Puolita pienet kaalinpäät.
Ripottele päälle hiukan oliiviöljyä ja paahda molempia uunissa n. 8-10 min/ 220 astetta. Lisää lopussa oliiviöljyä, hunajaa, suolaa ja mustapippuria ja paahda vielä 1-2 min. Paahtoaika riippuu palojen koosta. Lisää paistokseen paistetut sienet ja kirsikkatomaatit.

Siisti karitsan kareet poistamalla mahdollinen liika rasva kareen pinnasta. Suolaa ja pippuroi kareet ja hiero päälle hienonnettua persiljaa ja minttua. Paista oljyssä pannulla kokonaisten mutta veitsen kamaralla litistettyjen valkosipulikynsien kanssa (4-6 kpl) joka puolelta kaunis pinta. Kääri kareet folioon ja anna vetäytyä pannulla minimilämmöllä 15 min. Leikkaa palat juuri ennen tarjoilua. Koristele annos yrteillä.
Tarjoile lisäksi tummaa punaviinikastiketta tai sitruuna-valkosipuli maustevoita.
Nauti kare, vihannespaistos ja mausteisen lämpimän ja täyteläisen Yalumba Y Shiraz Viognier –viinin kanssa.

yakumbakekri_koriyalumba_sv_annosylha%cc%88a%cc%88lta%cc%88

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply