
Juuri nyt on aika sekä mahdollisuus nauttia sireenipiknikistä. Sireenien huumaava tuoksu, alkukesän kukkaloisto ja värit sekä lämmin kesäilta ovat lyömätön syy lähteä piknikille. Mukaan helppoja herkkuja, kauniita astioita, kylmiä juomia. Se on siinä!
Tämä sireenipiknik syntyi täysin extempore ideasta arki-illan iloksi. Piknik nautittiin Lapinlahden alueella Helsingissä, samaisessa pienessä poukamassa kuin useana vuonna aiemminkin. Lapinlahden sairaala lopetti toimintansa vuonna 2008. Nykyään aluetta kehittää Suomen Mielenterveysseura, toimintaa voi seurata Lapinlahden Lähde -sivustolta.
Katso myös Soup Operan aikaisemmat pikinikit samasta paikasta, samalla teemalla:
http://www.soupopera.fi/2014/sireeni-pikinik-ja-oxforfd-landing-sauvignon-blanc/
ja http://www.soupopera.fi/2013/champagne-picnic-ja-sireenien-tuoksua/



Anuliina Pineda on helsinkiläinen keittiömestari, joka työskentelee tällä hetkellä Kanresta Oy:n palveluksessa vastataten Suomen Kansallisoopperan ravintolatoiminnoista ravintolapäällikön tehtävissä.
Anuliina on aiemmin toiminut Tapahtumatalo Bankin, Palace Kämp Group, keittiöpäällikkönä sekä sitä ennen keittiömestarina Finlandiaravintoloissa Royal Ravintoloiden alaisuudessa.
Sitä ennen Anuliina on toiminut kokkina useissa Helsingin keskustan ravintoloissa sekä San Franciscossa Ritz Carlton- hotellissa.
Anuliinan ruokamottona on seikkailu ympäri maailman ruokakulttureja, aina liike-idean antamien puitteiden mukaan. Kansallisoopperan ravintoloissa ruokatuotteen ohjenuorana voi pitää ajatusta, jossa " kaikki mikä sopii samppanjan kanssa nautittavaksi, sopii Oopperaan". Tämä käy hyvin Anuliinalle, jonka lempijuomia ovat samppanja ja vihreä tee.
No Comments