Food & Beverage, Sisältöyhteistyö

Hunajainen sadonkorjuun vuohenjuustosalaatti ja Honey Dew Organic Golden Ale

8.9.2016

annos pystyraaka-aineet ylhäältä

 

Hunajainen sadonkorjuun vuohenjuustosalaatti

 

1 cm paksu kiekko kypsytettyä, valkohomepintaista vuohenjuustoa / syöjä

 

tammenlehväsalaattia

rucolaa

minttua

vihreitä papuja keitettynä (5 min.)

ohueksi höylättyä raitajuurta

karhunvatukoita

hunajaa, kurpitsan -ja auringonkukansiemeniä

 

Hunajavinegrette: 1 rkl uuden sadon hunajaa, 2 rkl vaaleaa balsamicoa, 4 rkl oliiviöljyä. suolaa ja mustapippuria.

 

Kokoa aineksista kaunis salaattipeti. Mausta vinegretellä. Paista vuohenjuusto paistinpannulla, jossa rypsiöljyä ja alussa voimakas lämpö. Laske lämpötilaa pienemmälle ja varmista, että pinta on paistunut ja irtoaa kauniisti pannulta (kokeile varovasti). Asettele kiekko salaattipedin päälle ja laitan juuston päälle hunajaa ja siemeniä.

 

Nauti salaatti kultaisen, hedelmäisen ja sopivan hunajaisen Fuller’s Organic Honey Dew –oluen kanssa.

LasiAnnos ylhäältäkukatannos ylhäältäannos vaaka

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply