Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/33/soupoper/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524
Hunajainen sadonkorjuun vuohenjuustosalaatti
1 cm paksu kiekko kypsytettyä, valkohomepintaista vuohenjuustoa / syöjä
tammenlehväsalaattia
rucolaa
minttua
vihreitä papuja keitettynä (5 min.)
ohueksi höylättyä raitajuurta
karhunvatukoita
hunajaa, kurpitsan -ja auringonkukansiemeniä
Hunajavinegrette: 1 rkl uuden sadon hunajaa, 2 rkl vaaleaa balsamicoa, 4 rkl oliiviöljyä. suolaa ja mustapippuria.
Kokoa aineksista kaunis salaattipeti. Mausta vinegretellä. Paista vuohenjuusto paistinpannulla, jossa rypsiöljyä ja alussa voimakas lämpö. Laske lämpötilaa pienemmälle ja varmista, että pinta on paistunut ja irtoaa kauniisti pannulta (kokeile varovasti). Asettele kiekko salaattipedin päälle ja laitan juuston päälle hunajaa ja siemeniä.
Nauti salaatti kultaisen, hedelmäisen ja sopivan hunajaisen Fuller’s Organic Honey Dew –oluen kanssa.
No Comments