Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/33/soupoper/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524
Hirvipyörykät ja La Trappe Trappist Dubbel-olut
600 g hirvenjauhelihaa
1 iso sipuli hienonnettuna
2 valkosipulin kynttä hienonnettuna
1 dl korppujauhoja
1 dl kuohukermaa
1 muna
katajanmarjaa, pippuria, suolaa
voita ja oliiviöljyä
Lisäksi kermaista suppilovahverokastiketta, keitinperunoita tai perunamuusia ja sokeroituja puolukoita.
Paista sipulit voissa ja hauduta 10 min. Miedolla lämmöllä. Anna jäähtyä. Vaivaa kaikista aineista taikina. Pyöritä öljytyillä käsillä n. 30 pyörykkää. Paista uunissa 160 astetta pellillä n. 8-10 min tai pannulla voi-oliiviöljyseoksessa. Tarjoile kermaisen sienikastikkeen kanssa.
Tarjoile aterian kanssa kauniin pähkinänruskeaa ja hieman paahtuneen sokerin makuista La Trappe Dubbel-olutta.
No Comments