Food & Beverage, Sisältöyhteistyö

Hirvipyörykät- syyspäivän kotiruokaa

19.10.2016

p1550187latrappe_annos_puukko

 

Hirvipyörykät ja La Trappe Trappist Dubbel-olut

 

600 g hirvenjauhelihaa

1 iso sipuli hienonnettuna

2 valkosipulin kynttä hienonnettuna

1 dl korppujauhoja

1 dl kuohukermaa

1 muna

katajanmarjaa, pippuria, suolaa

voita ja oliiviöljyä

 

Lisäksi kermaista suppilovahverokastiketta, keitinperunoita tai perunamuusia ja sokeroituja puolukoita.

 

Paista sipulit voissa ja hauduta 10 min. Miedolla lämmöllä. Anna jäähtyä. Vaivaa kaikista aineista taikina. Pyöritä öljytyillä käsillä n. 30 pyörykkää. Paista uunissa 160 astetta pellillä n. 8-10 min  tai pannulla voi-oliiviöljyseoksessa.  Tarjoile kermaisen sienikastikkeen kanssa.

 

Tarjoile aterian kanssa kauniin pähkinänruskeaa ja hieman paahtuneen sokerin makuista La Trappe Dubbel-olutta.

latrappeplop1550157latrappist_plo_lasi

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply