

Hirvipyörykät ja La Trappe Trappist Dubbel-olut
600 g hirvenjauhelihaa
1 iso sipuli hienonnettuna
2 valkosipulin kynttä hienonnettuna
1 dl korppujauhoja
1 dl kuohukermaa
1 muna
katajanmarjaa, pippuria, suolaa
voita ja oliiviöljyä
Lisäksi kermaista suppilovahverokastiketta, keitinperunoita tai perunamuusia ja sokeroituja puolukoita.
Paista sipulit voissa ja hauduta 10 min. Miedolla lämmöllä. Anna jäähtyä. Vaivaa kaikista aineista taikina. Pyöritä öljytyillä käsillä n. 30 pyörykkää. Paista uunissa 160 astetta pellillä n. 8-10 min tai pannulla voi-oliiviöljyseoksessa. Tarjoile kermaisen sienikastikkeen kanssa.
Tarjoile aterian kanssa kauniin pähkinänruskeaa ja hieman paahtuneen sokerin makuista La Trappe Dubbel-olutta.



Anuliina Pineda on helsinkiläinen keittiömestari, joka työskentelee tällä hetkellä Kanresta Oy:n palveluksessa vastataten Suomen Kansallisoopperan ravintolatoiminnoista ravintolapäällikön tehtävissä.
Anuliina on aiemmin toiminut Tapahtumatalo Bankin, Palace Kämp Group, keittiöpäällikkönä sekä sitä ennen keittiömestarina Finlandiaravintoloissa Royal Ravintoloiden alaisuudessa.
Sitä ennen Anuliina on toiminut kokkina useissa Helsingin keskustan ravintoloissa sekä San Franciscossa Ritz Carlton- hotellissa.
Anuliinan ruokamottona on seikkailu ympäri maailman ruokakulttureja, aina liike-idean antamien puitteiden mukaan. Kansallisoopperan ravintoloissa ruokatuotteen ohjenuorana voi pitää ajatusta, jossa " kaikki mikä sopii samppanjan kanssa nautittavaksi, sopii Oopperaan". Tämä käy hyvin Anuliinalle, jonka lempijuomia ovat samppanja ja vihreä tee.
No Comments