Food & Beverage

Välimerelliset grillivartaat ja Que Pasa Tempranillo -punaviiniä

3.6.2015

P1460675

 

P1460633P1460651

Que Pasa Tempranillo ja Välimerelliset grillivartaat

Lammasmakkara-paprikavartaat sekä halloumi-tomaattivartaat
Yrttiöljyä, tsatsikia, salaattia ja patonkia
Vartaisiin tarvitset:
Mausteista lammas/karitsamakkaraa, oranssia ja keltaista paprikaa, halloumijuustoa, punaisia pisaratomaatteja sekä yrttiöljyä marinointiin.
Yrttiöljy: tuoretta oreganoa, minttua sekä basilikaa, valkosipulia, laadukasta oliiviöljyä, pippuria.
Tsatsiki: jugurttia naturel, tuoretta kurkkua kuorittuna ja suikaleina(ei siemenosaa), tuoretta oreganoa, pikku tippa hunajaa ja suolaa.
Paloittele makkarat, paprika ja halloumi varraspaloiksi. Marinoi yrttiöljyssä. Laita vartaisiin makkaraa ja paprikaa, toisiin halloumia ja tomaattia. Grillaa makkaravartaita n. 10 min ja halloumivartaita 5 min. Valele päälle vielä yrttiöljyä.
Ripottele sitruunamehua vartaiden päälle. Tarjoile tsastikin, salaatin ja patongin kanssa. Nauti kesästä, ulkoilmasta, ruuasta ja Que Pasa Tempranillo -luomuviinistä!

P1460669 P1460696

P1460621P1460657

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply