Anuliina Pineda on helsinkiläinen keittiömestari, joka työskentelee tällä hetkellä Kanresta Oy:n palveluksessa vastataten Suomen Kansallisoopperan ravintolatoiminnoista ravintolapäällikön tehtävissä.
Anuliina on aiemmin toiminut Tapahtumatalo Bankin, Palace Kämp Group, keittiöpäällikkönä sekä sitä ennen keittiömestarina Finlandiaravintoloissa Royal Ravintoloiden alaisuudessa.
Sitä ennen Anuliina on toiminut kokkina useissa Helsingin keskustan ravintoloissa sekä San Franciscossa Ritz Carlton- hotellissa.
Anuliinan ruokamottona on seikkailu ympäri maailman ruokakulttureja, aina liike-idean antamien puitteiden mukaan. Kansallisoopperan ravintoloissa ruokatuotteen ohjenuorana voi pitää ajatusta, jossa " kaikki mikä sopii samppanjan kanssa nautittavaksi, sopii Oopperaan". Tämä käy hyvin Anuliinalle, jonka lempijuomia ovat samppanja ja vihreä tee.
No Comments