Food & Beverage, Sisältöyhteistyö

Sadonkorjuun aika ja chileläinen Indómita Gran Reserva Carignan 2013 -punaviini

26.8.2015

P1500834

Sadonkorjuun juureksia, entrecote –pihvi ja Hunajainen Dressing
Tarvitaan:
1 nippu uuden sadon porkkanoita sekä 1 nippu uuden sadon punajuuria
Herneenpalkoja
Valkosipulia
Salaattia
Feta –juustoa
Pese juurekset hyvin, lohko tasakokoisiksi paloiksi. Voit jättää naateista pätkän jäljelle. Valele päälle mietoa oliiviöljyä ja paahda molemmat juurekset erikseen 220 astetta, noin 15 minuuttia. Paahdon loppuvaiheessa lisää hienonnettua valkosipulia ja paahda vielä muutama minuutti. Poista herneet palkon sisältä. Murustele feta –juusto. Revi salaatti isoiksi paloiksi. Kokoa ainekset yhteen, mausta hunajaisella dressing -kastikkeella ja paista entrecote –pihvit pikaisesti kuumalla pannulla haluamaasi kypsyysasteeseen. Simple and super easy! Enjoy!

Sadonkorjuuajan viinisuositus tälle aterialle on Indómita Gran Reserva Carignan 2013.
p.s. Jälkiruuaksi nauti Kuningatar –marjapiirakkaa.

P1500808 P1500895

Hunajainen Dressing –kastike
2 rkl uuden sadon hunajaa
2 rkl Dijon –sinappia
1 rkl hienoa merisuolaa
1 rkl omenaviinietikkaa
pieni ripaus cayanne –pippuria sekä pieni ripaus parikajauhetta
1 keltuainen
2 dl mietoa oliiviöljyä
Yhdistä kaikki aineet sauvasekoitin-astiaan. Sekoita sauvasekoittimella tasaiseksi dressing –kastikkeeksi. Ohenna tarvittaessa pienellä vesitilkalla.

P1500908

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply