Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/33/soupoper/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524
Chileläinen Mayu Reserva Carménère 2013 –punaviini on täynnä joulun makuja. Kypsät luumut, kirsikat ja vanilja tekevät viinin täyteläisyyden sopivan mausteiseksi ja joulunajan moniin makuihin sopivaksi. Viini sopii erinomaisesti niin kinkun, kuin muidenkin joulupöydän lihojen makupariksi. Myös juustot, hedelmäiset hillokkeet ja pähkinät sopivat hyvin Mayun kanssa tarjottavaksi. Kääri herkulliseen joulupakettiin lahjapakkauksessa myytävä Mayu Reserva Carménère –pullo, valikoima erilaisia juustoja sekä vaahterasiirappiin säilöttyjä paahdettuja hasselpähkinöitä.
Kuvan juustotarjottimelta löytyy Helsingin Juustomeijerin Jätkäsaari -juustoa, englantilaista Stiltonia sekä ranskalaisia valkohomejuustoja. Paahda kuorellisia hasselpähkinöitä uunissa 200 astetta n. 4 minuuttia. Ota pois uunista, kun kuori alkaa jo hilseilemään pinnasta. Kaada kuumat pähkinät siivilään ja hankaa pähkinöitä keittiöpyyhkeellä siivilää vasten. Kun kuori on irronnut, huuhtele pähkinät vielä vedellä, anna kuivua hetki uunin jälkilämmössä(ei tarvitse paahtaa enempää) ja laita pähkinät kauniiseen lasipurkkiin. Kaada päälle vaahterasiirappia tai juoksevarakenteista hunajaa.
No Comments