Food & Beverage, Sisältöyhteistyö

Los Días del Muertos ja Ayinger Urweisse vehnäolut Saksasta

29.10.2015

P1510346P1510365

Los Días del Muertos ja Ayinger Urweisse vehnäolut Saksasta

Pyhäpäivän aikaa voi juhlistaa Halloweenin tyylin tai sitten vaikkapa meksikolaisteemaisesti. Los Días del Muertos on Meksikossa juhla, jossa yhdistyy atsteekkien traditiot kristilliseen perinteeseen. Kaksipäiväistä festivaalia vietetään yhdessä edesmenneiden kanssa. Tradition mukaan kuolleet saapuvat maailmaan kerran vuodessa tapaamaan läheisiä, jotka valmistavat heille menetettyjen omaisten lempiruokia. Värikäs Meksikolaiskulttuuri karnevalisoi murheet ja pyhäinpäivän. Terapeuttista, eikö!

P1510274

Quesadillasit
pieniä vehnätortilloja, vahvaa vaaleaa cheddar-juustoa, keltaista paprikaa kuutioina, avocadoa kuutioina. Höylää juustosta siivuja tortillan päälle, lisää paprika ja avocado. Laita toinen tortilla päälle. Paista pannulla hitaasti molemmin puolin niin, että juusto sisällä on sulavaa.

P1510390
Mango-salsa
1 kypsä mango, 2 tuoretta jalopeno-paprikaa, yhden tomaatin liha, 2 kevätsipulin vartta, 1 limen mehu, oliiviöljyä ja suolaa. Kuutioi mango, jalopeno ja tomaatti. Leikkaa sipuli ohuiksi siivuiksi. Mausta limellä, suolalla ja oliiviöljyllä.
Chipotle –majoneesi
Chipotle –tahnaa ja majoneesia sekaisin sopivassa suhteessa.

P1510374
Mausteiset Popparit
1,5 l valmiita, lämpimiä pop corneja, 20 g voisulaa, 2 rkl tacomaustetta, puolikkaan limen mehu ja suolaa maun mukaan. Sekoita ainekset keskenään. Nauti heti.
Tässä Ayinger Urweisse -oluen kanssa nautittavaksi Meksikon makuja. Kokonaisen aterian saat, kun tarjoat lisäksi vaikkapa paistettuja scampeja, kananpoikaa, cuacamolea ja salaattia.

P1510363

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply