Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/33/soupoper/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524
Hailuodon juhlavalmistelut sujuivat tietysti yhdessä välillä syöden. Kaikki valmistivat ja huolehtivat vuorollaan aterian juomineen, lounaan ja illallisen. Hailuodon aikatauluissa lounas syödään kahden aikaan ja illallinen aloitetaan noin klo 22. Grilli-iltaa vietimme onneksi hiukan aikaisemmin. Saimme nauttia auringosta pidempään.
Savusaunan grilliin mahtuu isompikin määrä lihaa. Onhan meitä aina vähintään 16, kun kokoonnumme. Grilli-illasta vastasi Antti-Jussi ja Mari. Lihat oli tilattu ennakoon kyläkauppaan ja marinadiksi oli valittu Hunt’s kuivamarinadi uunipaistoon sekä Hunt’s -kastikemarinadi varsinaiseen grillaukseen. Alkuun Antti-Jussi kypsensi 10 kg possuribsejä uunissa matalalämmössä. Hiilostulen valmistuttua lihalasti pääsi grillin hiillokseen. Lopputulos selviää kohta.
Hmm.. lopputulos näyttää T-Ä-Y-D-E-L-L-I-S-E-L-T-Ä.
Huomioikaa huolellisen tarkkaavaiset otteet, vai liekö pikkuveli keksi punnertaa kesken grillailun.
Ennen grillailua lapset olivat Sunikarin rannalla uimassa.
Sitten tuli nälkä!
Joko syödään! Mikä tuoksu täällä leijuukaan.
No nyt, huh, viimein.
eli Uncle Michael says ’Yes’.
Lasten lautasilta uupui coleslaw. Mokomat lihansyöjät.
Kiitos grillimestarille, joka edellisenä päivänä lämmitti savusaunan ja toisena iltana teki loistavan grillihiilloksen ja herkkuillan yhdessä Marin kanssa.
No Comments