Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/33/soupoper/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524
Boston vaihtui nopeasti Montrealin reissuksi sekä ensivisiitikseni Kanadaan. Olemme Auran ja hänen ystävien kanssa juhlistamassa lukukauden päätöstä Montrealissa. Sunnuntain brunssille osallistui meitä muutamia vanhempia ja iso joukko ystäviä eri opinahjoista. Kansallisuudet ja kielet seurueessamme olivat monipuoliset: Italia, Marokko, Kiina, Kanada, Meksiko, Ranska ja Suomi. Brunssin päätökseksi pelasimme Charades-peliä padilla sekä kuuntelimme musiikinopiskelijoiden demonauhoja.
Esivalmisteluja
Valmistelut aloitimme ostosreissulla lähialueen kauppoihin. Raaka-aineet sanelivat menun, ei päinvastoin. Ostoskasseja kertyi kahdeksan, osa toki muillekin aterioille.
Menu
Danderloin Mix Sallad
Tomato Coriander Salad & Quebec Style Feta
Round Baby Carrots, Radishes and Vege Dip
Oliives Tricolor
Potato Chips
Merques Sausages
Maroccoan Hamburgers
Vege Burgers
T-Bone Steaks with Montreal Spice Mix
Baquette
Simple but good. Huomatkaa Auran tekemät kauniit hampurinpihvit. Tosin seurueemme marokkolaisen grillimestarin mielestä muoto oli enemmän amerikkalainen kuin marokkolainen, joten ihan ei ollut autenttinen lopputulos!
Vaikka viikonlopuksi oli ennustettu epävakaista säätä, saimme nauttia aurinkoisesta kevätsäästä kaiken aikaa. Suomessa kevät taitaa olla kääntynyt jo kesäksi, mutta täällä on selkeästi vielä kevään tuntu. Brunssin nautimme terassille, jonne siirsimme toisen ruokapöydän sisältä. Idea brunssista oli extempore, vieraat saivat kutsun edellisenä iltana. Ostokset teimme niin, että saavuimme kotiin kutakuinkin samaan aikaan kuin vieraatkin oli kutsuttu. Tästä tyylistä ja rennosta asenteesta minulla on paljon oppimista. Kaikki meni loistavasti ja meillä oli hauskaa kun valmistelimme yhdessä kaiken. Osa vieraista saapui myöhemmin ja niinpä ruokia tehtiin taas lisää. Tämä oli täydellinen tapa viettää sunnuntaita.
Brunssin ruuat olivat kaikki tarjolla marokkolaisista astioista. Olen aina rakastanut marokkolaista(kin) keramiikkaa, joten minulle nämä astiat olivat puoli ruokaa.
Tuliaiseksi tuomani Aarikan salaattiottimet herättivät ihastusta.
Jälkkäriksi meillä oli läheisen Le Glacier Bilboquet -jäätelömyymälän kakkuja: Bombe Bilbo Ja La Framboisier. Makuina kakuissa oli vdelmaa, mangoa, vaniljaa ja päärynää. Jäätelön ja sorbeen muodoissa.
Thank you Family Levy Pironti for your sweetiest and most warm wellcome to your home and hearts!
Päivän päätteeksi teimme erilaisia aktiviteetteja, osa lähti pelaamaan jääkiekkoa. Kanadassa kun ollaan, täällä todellakin jokainen kohtaamani ihminen on ollut kiekkohullu. Pienellä joukolla teimme myös iltakävelyn läheisen Mont Royalin laelle katsomaan auringonlaskua. Puolentoista tunnin iltakävelyn jälkeen uni tuli taasen pyytämättä. Miten hyvä päivä meillä olikaan!
No Comments