Travel

Kesäretki Ahvenanmaalle

23.7.2014

Heinäkuun olemme viettäneet Saaristotorpalla kesästä ja retkeilystä nauttien. Alkuviikosta olimme veneretkellä Ahvenanmaalla. Maanantain vietimme trooppisen kuumassa Maarianhaminassa. Tiistain paahtavassa kuumudessa lähdimme merelle Bagarstuganissa nautitun aamiaisen ja Merimuseo-vierailun jälkeen (olipa museossa muuten ihanan happirikasta ja raikasta). Viime kesäisen reissun tapaan saavuimme Kastelhomiin Ahvenanmaan Sundiin veneellä. Viehättävä vierasvenesatama otti meidät taas kutsuvasti vastaan.

Tällä kertaa emme vierailleet Kastelholmin linnassa. Jan Karlsgårdenin ulkoilmamuseon läpi suuntasimme virvoittamaan itseämme Smakbyn -ravintolaan.

Jan Garlsgårdenin punamultaisen värit toistuivat Smakbyyssä rose -viinissä!

Smakbyyssä  nautimme vilvoittavien juomien lisäksi miljööstä ja hyvästä ruuasta. Palvelu Smakbyyssä oli mitä ystävälisintä mutta auttamattoman sekavaa ja toimimatonta. Eipä mitään, lomallahan tässä ollaan! Mukaan tarttui myös kotiin viemisiä ravintolan putiikista, mm. omenaviiniä. Nyt matka jatkuu autolla kohti Perämeren suurinta saarta – tänä iltana saavumme Hailuotoon! Heippa Ahvenanmaa ja Saaristomeri, tervehdys Perämeri!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply