Aiheeton

Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija 2013

28.4.2013

Tällä viikolla järjestettiin Vuoden Kokki -kilpailu sekä ensimmäistä kertaa saman kilpailun yhteydessä myös Vuoden Tarjoilija -kilpailu. Olin eilisiltna Elo -säätiön järjestämässä palkintojenjako- gaalaillallisella Teurastamon Kellohalli -ravintolassa. Tässä voittoisaan suoritukseen yltänyt Erik Mansikka Logomo Kitchen -ravintolasta Turusta. Myös toiseksi sijoittunut Jarno Seppä on niin ikään Turusta, Ravintola Smöristä. Kolmannelle sijalle ylsi Ismo Sipeläinen G.W. Sundsmannilta Helsingistä.

Vuoden Tarjoilja 2013 voittaja on Maria Suihkonen, Ravintola Hullu Poro, Sirkka.

Gaala järjestettiin Kellohalli -ravintolassa Helsingin Tukkutorilla.

Alkuillasta saimme nauttia kauniista kevätillan valosta, joka heijastui kukkiin ja alkujuomana nautittuun Torresin lohenpunaiseen cavaan.Erik Mansikka jaksoi iloita voitostaan koko illan. Tuloksen julkaisun jälkeen Erik teki jopa kuperkeikkoja lavalla. Myöhemmin iloittelu riehaantui pöydällä kävelyksi niin, että jälkiruokana tarjoiltu Valion Mustaleima Emmenthal-juusto sai leimakseen pöydässämme myös Vuoden Kokin kengänjäljen! Jopas meillä on onnellinen Vuoden 2013 Kokki!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply