Käy täällä!, Ruokamatkakertomukset

Provincetown lobsters and oysters

19.5.2013

Cape Codin rantaretkeilyn jälkeen olimmekin jo kovasti nälkäisiä. Tämä hauskan näköinen hummerokoju houkutteli kokeilemaan Lobster Roll’ia.

Lämmin sämpylä, rapeaa salaattia ja tuoretta hummeria – hmm…vaikuttaa hyvältä.

Maistaisko?

Nam, tässä on Street Gastro parhaimmillaan.

Otimme vielä toiset. Hauska myyjäsetä näytti vähän tädiltä 🙂

Ja pakkauksetkin olivat niin kivat! Lobster Rolls’it ovat tyypillistä Itä-rannikon pikaruokaa, tosin tyyriimmästä päästä.

Loster Rolls’en jälkeen suuntasimme nauttimaan ostereita (joita olimme itseasiassa syöneet samassa paikassa jo edellisenäkin iltana).

Cochon -ravintolasta tuli lyhyen Provincetownin visitiimme aikana jo kantakapakka.

Itä-rannikolla ostereiden kanssa tarjoillaan piparjuuri-tomaattikastiketta. Juomaksi nautimme bostonilaisen Harpoons-panimon Indian Ale Pale -olutta.

Cochonin hanaoluet. Aura nautti täällä USA: ssa olonsa ensimmäisen ravintola -alkoholiannoksensa. Alaikäisiltä kysytään aina paperit Bostonissa ja muissa opiskelijakaupungeissa. Alle 21 -vuotias on alaikäinen Massachusettissa.

Cochonissa oli huoneentauluna varoittavaa tekstiä osterinsyöjille. Ettei vaan iske ’overfriendliness’.

Provincetownissa yövyimme Crowne Pointe Inn – nimisessä B & B-paikassa. Lomakausi Cape Codissa on vilkkaimmillaan kesä -elokuussa. Silloin kannattaa tehdä ehdottomasti varauksia majapaikkoihin. Touko – ja syyskuu ovat suositeltavai ajankohtia lomailuun Cape Codilla niille, jotka nauttivat rauhallisemmasta tunnelmasta. Cape Codilla on useita lomakohteita, joista Provincetown on suosituin. Kaupungin ympärillä on useita rantoja sekä vaellus -ja pöyräilyreittejä.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Tuplaespresso 19.5.2013 at 20.35

    Voi kun saisi tuollaisen pikaruokakioskin myös Helsinkiin… 🙂

  • Leave a Reply