Travel

Postikortti Abu Dhabista

15.4.2013

Hei Soup Operan Lukija!

Olemme Moskun kanssa täällä Abu Dhabissa viikon äiti -poikalomalla. On ollut huippu kivaa!!! Olemme olleet koko ajan yhdessä. Täällä olisi lapsille ihan mahtava hoitopaikkakin, mutta Mosku on mielummin äidin kanssa. Eikä se haittaa äitiä ollenkaan. Me ollaan leikitty, uitu, syöty, juteltu, kävelty rannalla, pelattu kirjainkorteilla ja kaikkea muuta. Kirjainkorteilla keksittiin myös opetella englanninkieltä, tässä jutussa onkin vähän Moskun lomasanastoa kuvina. Ollaan uimatauoilla opeteltu.Tosi kiva on ollut myös jutella paljon, meillä riittää puhuttavaa koko ajan. Mosku on myös oppinut juomaan aamulla capuccinoa ja illalla kamomillateetä, tilaamme ne aina huoneeseen. Aamuisin menemme altaille varaamaan hyvät paikat, aamiaiselle ja siitä nämä päivät ovat menneet ihan siivillä. Joka päivä meillä on ollut myös futiksessa pilkkuottelu. Mosku on myös suorittanut täällä 300 m:n uimamerkin – äiti on varmasti sertifioitu antamaan sellaisen. Ja kun itse olen käynyt kuntosalilla, on Mosku katsonut taukotilassa futista sen ajan. Näin iltaisin meillä kuuluu arabiankielinen futisselostus, kun  Mosku katsoo otteluita. Tällä hetkellä pelaavat Chelsea ja Manchester City. Aurinkoiset terveiset lomalaisilta!

Kalat ovat meidän molempien herkkua. Hotellin Turquoise -rantaravintolassa olemme useana päivänä syöneet grillattua kalaa. Kuvissa sardiineja ja friteerattuja mustekalarenkaita.

Mustekalarenkaiden kanssa tarjoiltiin vaaleanpunaista sumak -majoneesia. Mutta kuvasta tuli mustavalkoinen – vahingossa.

Turquoise -ravintolan tyynyt ovat erityisen ihania.

Altaalla saamme aina puolenpäivän aikaan ’päivän’ virkistyksen. Kuten melonivartaita tai kylmät pyyhkeet, joilla vilvoitella. Pyyhe tuntuu hyvältä päälaella, kun lämpötila 0n +37.

 Club Sandwich ja Lemon Grass Ice Tea for lunch.

Jalkapallo sekä muut palloleikit kuuluvat lomaohjelmaan tuntikaupalla – joka päivä.

Perjantaina nautimme kuuluisan St Regis -brunssin, samppanjaa sekä 1001 herkkua. Lisää brunssikuvia on tulossa loman jälkeen.

Terkkuja kaikille täältä auringosta. Toivottavasti kevät on pitkällä, kun piakkoin jo lomalta kotiin palaamme!

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Sirkku 15.4.2013 at 21.01

    Aivan huipputerveiset, kiitos! Ja kuvat – henkeäsalpaavan kaunista katseltavaa.
    Luxus & Gourmet, quite a nice combination! 🙂

  • Reply annemi 19.4.2013 at 19.41

    Mahtavia kuvia, oikein ihanaa lomaa! 🙂

  • Leave a Reply