Travel

Bostonin muisteloita

2.6.2013

Nyt viimein vielä lyhyt kuvakertomus parin viikon takaisesta Bostonin matkasta. Kuvilla ei kuitenkaan voi kertoa matkan tärkeintä antia. Olen niin onnellinen, että menin Auran luokse juuri nyt, vaikka aikaa ei olisi ollut, eikä oikein lomaakaan. Juurihan pidin jo talvilomani. Mutta: onneksi menin!

Oli mahtava n ä h d ä Auran opiskelijaelämän alku. Olla ne silmät, jotka todistivat että kyllä, tämä elämä Bostonissa oli totta ja voimme jutella siitä jatkossa aivan toisella tavalla. Aura tuli nähdyksi myös äidin silmin. Ja siinä samalla äiti näki itsensä uusin silmin ja oppi taas kerran, mikä oikeasti on tärkeää. Aura, kiitos lapseni kaikesta, minkä olet opettanut minulle elämästä. Te lapset olette opettaneet minulle kaiken, mikä on tärkeää.

Elämänopsikelun lisäksi kiertelimme toki myös Bostonissa. Tässä on Boston Downtown mereltä päin. Viidentenä matkapäivänä suuntasimme meriteitse takaisin kohti Cape Codia, jonka edustalla näimme kymmeniä ryhävalaita. ’Whale Watching’ oli Auran erityisellä toivelistalla yhteisellä lomaviikollamme. Tottakai teimme valasretken.

Ennen valasretkeä nautimme lounaaksi merenantimia, kuten leväsalaattia ja Crab Cake – pihvejä.

Ja joo, tunnustetaan! Söimme taas ostreita. Tämä pienenpieni japanilainen kumamoto -lajike on paras koskaan maistamani osterilajike. Edellisestä kerrasta olikin kulunut lähes 20 -vuotta. Tustustuin aikoinaan kumamoto -lajikkeeseen San Franciscossa. Ne jäivät ikimuistoisena mieleeni. Eikä uusinta ollut pettymys.

Friteerattuja äyriäsiä ’Rhode Island’ -tyyliin = paistettuja chilipaprikoita lisukkeena/ seassa.

Bostonin kaduilla oli pari viikkoa sitten keväinen kukkaloisto parhaimmillaan.

Window shopping and shopping.

Aura esitteli minulle kaikki Berkelee College on Musicin toimispisteet, jotka sijaistivat lähekkäin mutta viidessä eri rakennuksessa.

Voice Department – Auran opinahjo!

Välillä myös hiljaisempiakin ääniä lähtee tuosta tyttösestä.

Ja kuvassa takana oli yksi Auran idoleista kautta aikojen. Mut hei, kuka se olikaan! Mami ei muista.

New England Style näkyi kaikkialla Massachusettissa, Rhode Islandilla ja Connecticutissa. Tässä Bostonilaisen yliopiston pihamaalla oppilaat rentoutuvat moniväri lepotuolissaan.

Bostonissa oli tietysti ihan pakko maistaa Clam Chowder. Salty Dog -ravintolan kuuma kuppiannos.

Aamiaista kahvilassa.

Ja englantilainen muffinssi paahdettuna, kinkkua sekä juustoa. Nam.

Pyöraily Bostonissa oli ihan hullua, eikä juuri kukaan käyttänyt kypärää. Minulle riitti autoilu, sekin oli ihan tarpeeksi jännittävää.

Me rakastetaan Auran kanssa ruokakauppoja. Whole Foods = Taivas.

Sieltä kookosjäätelöä.

Ja inkiväärijuomaa.

Kiitos Nuppu, Bostonin matka oli taasen paras matka kaikista. Niin kuin oli Abu Dhabin matka vähän aiemmin. Parasta elämässä  on aika rakkaitten kanssa.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply