Treasures from the Sea

Lomapäivien kohokohtia ovat tietysti ruokailut. Maslinican kylässä vasta valmistelaan  alkavaa sesonkia, vain muutama ravintola on auki. Suosikkiravintolaksemme on tullut pikkuruinen Konoba Saskinja, jonka nuori isäntä Ivo on hellinyt meitä joka päivä toiveruuilla ja suosituksillaan. Välillä Ivon vanhemmat ovat olleet auttamassa grillauksessa ja esivalmistelyuissa. Tarjoilusta huolehtinut Carmela on hurmannut meidät kaikki. Adrianmeren herkut ovat olleet ruokalistan kärjessä: mustekalaa monessa muodossa, grillattua Oratoa ja monenlaisia pikkukaloja, langustiineja, simpukoita. Miesten kalastamaa mustekalaa Ivo valmistaa meille tänään perinteiseen kroatialaiseen tyyliin.

Thank you Carmela and Ivo for such  good care and for the most hearthy food that we were blessed to eat this week! Happy Easter!!

Kommentointi on suljettu!